Få opgraderet netværkskompetencerne med MTCNA og MTCRE MikroTik certificering i April måned

Vores kunder er IT professionelle, og installation og drift af netværksudstyr er en levevej. MikroTik udfordrer de traditionelle producenter af professionelt netværksudstyr med høj stabilitet, veludviklede brugerflader og ikke mindst en gunstig prissætning. Vores tekniske direktør en af de bedst kvalificerede MikroTik trænere i Danmark, og har meget praktisk erfaring da vi blandt andet anvender MikroTiks services til vores egen datacenter drift.

Vi tilbyder nu et MikroTik MTCNA certificeringsforløb til 3.450,- hvilket er 50% af normal prisen! Tidspunktet er sat, og vi håber, at vi kommer til at se jer. Hvis du køber en eller flere pladser på kurset tilbyder vi ekstraordinært, at I efterfølgende kan omsætte beløbet til en voucher, som kan bruges til ydelser hos Adeo Datacenter.

Vi har 10 pladser til henholdsvis MTCNA og MTCRE, så det er først til mølle princippet! Skriv til os, hvis I ønsker at tilmelde en eller flere.

Vigtige detaljer

Tidspunkter:
MTCNA 16. -18. April 2018
MTCRE 19. -20 April 2018
Alle dage fra 9:00 til 17:00
Sted: adeoOS, Herstedvang 8, 2620 Albertslund
Udstyr: Medbring egen bærbare computer med netværkskort
Forplejning: Vi serverer morgenmad og frokost alle dagene samt drikkevarer.

Hvert af kurserne tilbydes til unik kampagnepris: 3.450 kr. for den første deltager og 6.900 kr. (+ moms) per yderligere deltagere per virksomhed.

EXTRA
  • Voucher på 3.450 kr. per deltager som kan bruges til ydelser hos adeoDC
  • MikroTik gave til deltagerne
Om MikroTik

MikroTik har skabt en meget attraktiv netværksplatform til en stor bredde af applikationer. De udfordrer de store leverandører på distribueret netværk. adeoDC er som certificeret MikroTik trænere uddannet til at tilbyde dig en række certifceringer.

Om MTCNA

Denne certificering giver et indgående kendskab til MikroTik RouterOS, RouterBoard og fejlfinding af MikroTik udstyr.

Om MTCRE

Her går vi dybere med hvordan man planlægger, implementer og fejlfinder på statiske/dynamiske routning i Mikrotik RouterOS, samt forskellige  netværkskonfigurationer. Kurset kræver at man har gennemført en MTCNA.

Ønsker du at deltage, skriv til Lars Lastein ll@adeodc.dk

ADDRESS

adeoDC ApS
Herstedvang 8
2620 Albertslund
cvr: 37593184

+45 88 449 449
info@adeodc.dk

ADDITIONAL INFORMATION

SOCIAL MEDIA